Less is MORE

Vintage meubilair is niet alleen hip en trendy, het is ook een geweldige manier om je kantoorruimte een unieke uitstraling te geven. Het gebruik van oudere meubels in moderne kantoorinrichtingen is een trend die steeds populairder wordt. En waarom ook niet? Vintage meubels zijn duurzaam, van hoge kwaliteit en hebben vaak een verhaal te vertellen.

Zoals de beroemde architect Frank Gehry ooit zei: “Een goede architectuur is niet alleen functioneel maar ook expressief.” En wat is er nou expressiever dan een vintage meubelstuk? Het kan een statement maken en een gevoel van nostalgie oproepen.

Maar het gebruik van vintage meubilair in kantoorinrichtingen gaat niet alleen om het creƫren van een unieke uitstraling. Het kan ook een manier zijn om kosten te besparen. Waarom zou je veel geld uitgeven aan nieuwe meubels als je ook kunt kiezen voor kwalitatief hoogwaardige vintage meubels die al jaren meegaan?

En laten we eerlijk zijn, wie houdt er niet van een goede vintage vondst? Het is als het vinden van een schat in een tweedehandswinkel. Het kan een uniek gevoel van voldoening geven om een mooi vintage meubelstuk te vinden en het een nieuw leven te geven in je kantoorruimte.

Maar voordat je enthousiast naar de dichtstbijzijnde tweedehandswinkel rent, is het belangrijk om te onthouden dat niet alle vintage meubels geschikt zijn voor kantoorinrichtingen. Het is belangrijk om te zoeken naar meubels die nog steeds functioneel zijn en passen bij de stijl van je kantoor. Zoals de beroemde architect Ludwig Mies van der Rohe ooit zei: “Less is more.” Kies dus zorgvuldig welke vintage meubels je in je kantoorruimte wilt gebruiken.

Al met al is het gebruik van vintage meubilair in kantoorinrichtingen een geweldige manier om je kantoorruimte een unieke uitstraling te geven en kosten te besparen. En wie weet, misschien vind je wel een vintage schat die je kantoorruimte naar een hoger niveau tilt. Zoals de beroemde architect Le Corbusier ooit zei: “The home should be the treasure chest of living.” En dat geldt ook voor je kantoorruimte.

G-ZVPHLT0L4S