Pascal Snitjer.

Welkom bij interieurFactor.. Ik ben Pascal Snitjer, een interieurarchitect met een passie voor het creëren van prachtige, inspirerende en praktische interieurs. In ons vak hebben we de unieke mogelijkheid om ruimtes te ontwerpen waar mensen samenkomen, werken en productief kunnen zijn. De afgelopen jaren hebben we gezien hoe de werk-, winkel- en leefomgevingen van mensen organisch zijn gegroeid en veranderd, en in het jaar 2023 is die verandering nog meer zichtbaar geworden.

Ik ben geboren en getogen in Groningen, maar ik ben een “inport” Tukker geworden.
Met meer dan 25 jaar ervaring als ontwerper en commercieel adviseur, ben ik trots op mijn vak en geniet ik van de uitdagingen die het met zich meebrengt. Daarnaast ben ik ook vader van twee stoere zoons, Quintus en Noah, en ik deel mijn leven met mijn partner Egberdien.

Bij ons thuis hebben we een oude slachterij omgebouwd tot een inspirerende studio die deel uitmaakt van ons dagelijks leven. Hier werk ik aan mijn ontwerpen, bedenk ik nieuwe concepten, maak ik tekeningen, maar we gebruiken de ruimte ook als gezinskeuken en ontspanningsruimte. Het is een plek waar iedereen welkom is en waar creativiteit tot bloei kan komen.

Als ontwerper vind ik het essentieel om goed te kunnen luisteren naar de behoeften van mijn opdrachtgevers en deze te vertalen naar unieke oplossingen. Design is tegenwoordig een belangrijk verkoopargument geworden, en we worden steeds meer geleid door vormgeving dan door puur technische mogelijkheden. Vormgeving, gebruiksgemak en het vertellen van een verhaal zijn nu de kernpunten geworden.

Ik hecht waarde aan morele ambitie, duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid, maar ik ben ook nuchter van aard. Voor mij is het belangrijk dat alles maakbaar en betaalbaar is. Ik ben een pragmatische en bevlogen ontwerper die altijd op zoek is naar de best mogelijke oplossing, in samenwerking met mijn klanten.

Als je interesse hebt of vragen wilt bespreken, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Als zeer ervaren ontwerper ben ik gedreven, betrokken, creatief en sta ik altijd klaar om samen met jou naar de beste oplossingen te zoeken.

Met vriendelijke groet,

Pascal Snitjer
interieurarchitect
duurzaam ontwerper

 LinkedIn     
 Contact

One should never be the oldest thing in one’s house

Patsy Stone