Duurzaam ontwerpen.

Duurzaamheid en herbruikbaarheid hebben altijd dicht bij elkaar gestaan. Als ontwerper heb ik gezien hoeveel er eigen bij elk project weer wordt weggedaan, omdat nieuw beter is of lijkt.

Maar waarom iets opnieuw maken als het bestaande nog voldoet. Design zit in de details zeiden Charles en Ray Eames en en in die details zit vaak ook de kwaliteit van een goed meubelstuk. En dingen die goed zijn ontworpen zitten vaak niet alleen beter in elkaar, maar het wordt ook meer gewaardeerd. En iets dat je waardeert, om zijn schoonhei, of de lekkere zit ….. daar neem je niet zomaar afscheid van. En ik heb een passie voor mooi ontworpen meubels, zoals elke ontwerper dat met mij zal hebben.

Dus met die passie, kennis en gedrevenheid voor goed ontworpen meubilair ben ik anno 2017 onder de naam Bureaubaantjer naast het ontwerpen begonnen met het kopen, opknappen, verkopen en verhuren van gebruikt hoogwaardig design en vintage meubilair. Bureaubaantjer.nl is nog een jong bedrijf met een passie voor al die mooie spullen en dan in het bijzonder meubels met een verhaal en achtergrond. Dit zijn vaak oudere industriƫle meubels die door de ambacht en kwaliteit nog steeds prachtig zijn, maar hebben we ook een groot aanbod in de echte designklassiekers die die hun waarde in stijl en functie hebben bewezen.

Gewoon de allerleukste meest coole design en vintage meubels die je maar kan bedenken en allemaal met een verhaal.

Wil je meer weten over bureauBaantjer of heb je zelf vragen over designmeubilair? Mail of app mij gerust !Never Throw anything away,
everything and everyone has special value

Pascal snitjer