Meer met minder, de Tinyhouse community

Leuk om tussendoor voor te gaan zitten. In mijn academietijd in Kampen kregen we ook wel eens een opdracht op op een minmaal gebruiksoppervlakte een functionele ruimte te ontwerpen met de menselijke maat (Le Corbusier, #Modulor) als basis. En dan was vorm eerst ondergeschikt aan de functie. 
Het bewust worden hoeveel borden, bestek, bergruimte je eigenlijk nodig hebt. En hoe de ruimte gebruikt gaat worden, bewegingsruimte, zichtlijnen, multifunctionaliteit. Eigenlijk waren we toen al aan het denken en het ontwerpen aan wat we tegenwoordig een tinyhouse noemen. Dus toen er een kleine online prijsvraag was van een groot woonwarenhuis was deze extreem kleine ruimte een te leuke uitdaging om niets mee te doen. En het idee is nog lang niet door ontwikkeld, maar tjee, wat leuk om zo te puzzelen en vorm en functie te laten samenkomen !!

Bel gerust als je kleine of grote ontwerp vraag hebt: 06 29738373 

#tinyhouse#tinyhome#tinyhousemovement#tinyliving#tinyhomes#vanlife#cabinlife#tinyhouseonwheels#homeiswhereyouparkit#architecture#tinyhouselife#tinyhousenation#tinyhouseliving#camping#tinyhouses#cabin#diy#travel#tinyhousedesign#interiordesign#tinyhouselove#nature#homeonwheels#design#tinyhousebuild#containerhome#containerhouse#cabinliving#intereurfactor#twente