Gastvrijheid.

Ik las ergens zo mooi dat gastvrijheid het overtreffen van verwachtingen is. Dat wanneer je op een positieve wijze geraakt wordt tijdens een beleving zal de kans groot zijn dat je de volgende keer weer kiest voor dat bedrijf. Dat gastvrijheid de kunst van het overtreffen van de verwachting van de gast is, de kunst van het creëren van memorabele momenten.

Met passie ontwerp ik karaktervolle en harmonische interieurs voor die plekken waar de gastvrijheid de basis is. Door een persoonlijke werkwijze en aandacht voor de gebruiker, de gast, ontstaan ruimtes waarin de beleving, sfeer en gevoelswaarde samenkomen. Een ’totaalbeleving’ creëren die de zintuigen prikkelt en verrijkt en het de gastvrijheid versterkt.

Door extra aandacht in het ontwerp voor unieke details, inspirerende producten en de interactie tussen mens en omgeving zorgen we voor ruimtes die een bijdrage leveren aan het welzijn en de kwaliteit van wonen en werken. Een balans tussen ruimte, vorm, energiebalans, gevoelswaarde en functie.
Interieurfactor ontwerpt en realiseert interieurs voor de particuliere en zakelijke markt, waaronder woningen, villa’s en penthouses, praktijken, beautysalons, instituten, wellness centra, spa’s, gezondheidscentra, fitness centra, zorg projecten, yogastudio’s, meditatieruimtes, stilteruimtes, hotels en natuurlijk voor de horeca.

Daar waar gastvrijheid nog van betekenis is denk ik graag vol aandacht mee.