3d visualisaties.
3d visualisaties.

3d visualisaties.

Met een oude balpen die nog ergens tussen alle andere pennen ligt of een mooie zwarte fineliner kan ik nog steeds met veel plezier de eerste lijnen en krabbels op papier zetten van de ideeën die telkens weer in mij opkomen of die ik niet mag vergeten. Met de hand is het makkelijk om snel ideeën van je af te tekenen en te schrijven.

Om dat wat bij ons ontwerpers in ons hoofd aan beelden en ideeën ontstaat te kunnen vertalen zijn er zoveel gave mogelijkheden om beelden te visualiseren. Van 3d modellen die je een verhaal kunnen vertellen over de indeling, het kleurengebruik en de materiaalkeuzen tot aan fotorealistische artist impressions die je ver voor de realisatie al kunnen meenemen in de nieuwe wereld die er voor u wordt bedacht.

Ook in opdracht van makelaars, projectinrichters en ontwerpbureau’s maak ik gedetailleerde fotorealistische artist impressions, 3D’s in ruimtelijke plattegronden. Deze visualisaties kunt u o.a. gebruiken voor presentaties op bouwborden, in verkoopbrochures, op websites of andere virtuele presentatiemogelijkheden, maar de mogelijkheden zijn natuurlijk virtueel oneindig.

Wilt u meer weten? Kijk hieronder eens naar wat voorbeelden van ons 3D werk en vraag naar de mogelijkheden.