Studio.

Interieur is naast onze kleding en uiterlijk misschien wel het meest materieel persoonlijke dat we ons kunnen voorstellen !
 
Mijn naam is Pascal Snitjer, #interieurarchitect en creatief ondernemer van interieurFactor. Of het nu gaat om je thuis, een bepaalde #kamer, je #werkplek op #kantoor of een openbare ruimte waar verschillende mensen om verschillende redenen bij elkaar, het interieur, de meubels. de kleuren … de creativiteit en de beleving van ons interieur bepaald niet alleen wie wij zijn, maar ook hoe we kunnen groeien, ontspannen, beleven en samen kunnen zijn.
 
Thuis en overal waar het binnen is.
 
Voor ons is thuis het #Twentse Wierden waar wij wonen en werken in de oude slagerij van de familie Gierveld.
Met #InterieurFACTOR ontwerp ik #interieurs, #meubels en #interieurprojecten en geven we #interieuradvies op een hele persoonlijke en creatieve manier.
 
Design meubilair, classic designs, kunst, vintage meubilair, kantoormeubilair en alles dat daaromheen is deel van het ontwerpen. En deze ontwerpen zijn niet alleen mooi, inspirerend, functioneel en creatief, maar vooral ook duurzaam door ook te kijken naar bestaande meubels en de mogelijkheden daarmee.
 
De door ons verzamelde collectie meubels en verlichting werd in 2017 zo groot dat we naast interieurFACTOR een ook online winkel zijn begonnen onder de naam #Bureaubaantjer met design, vintage en retro meubilair van onder andere Gispen, Ahrend, Kembo, Vitra, Artemide, Artifort, deSede, Pastoe en nog veel meer. We verkopen meubilair dat van waar is in vorm en/of functie, maar we kopen het ook weer terug van u als iets niet meer past of dat u er simpelweg op uit bent gekeken.
Zo maken we ons werk niet alleen nog leuker, maar bieden we binnen elk mogelijk project de kans om boven het gemiddelde uit te stijgen in stijl, #creativiteit en #originaliteit. Goede kwaliteit in vorm, functie en afwerking gaat langer mee en is daardoor steeds weer opnieuw inzetbaar en dus duurzaam vanaf de basis.
 

Never throw anything away
Everyting and everyone
Has special value“

 
Welkom bij interieurFACTOR en kijk gerust ook eens bij BureauBaantjer.nl waar ons meubilair niet alleen online te zien is. maar altijd op afspraak te bekijken is in ons designdepot even buiten Wierden. Bel of mail ons gerust voor een afspraak !
 
Team interieurFACTOR
 
Pascal Snitjer
Interieurontwerper

 

” You can design and create, and build the most wonderful place in the world. But it takes people to make the dream a reality “

Walt Disney