interior design for your favourite building
Pascal Snitjer.

Pascal Snitjer.

We hebben een prachtig vak waarin we mooie, inspirerende maar ook praktische interieurs mogen bedenken en uitvoeren. Interieurs waarin mensen samen komen, samen werken en samen productief kunnen zijn. De werk-, winkel- en leefomgeving van mensen groeit organisch met de tijd en de maatschappelijke veranderingen mee en dat is nu in 2020 nog meer zichtbaar geworden.  

Mijn naam is Pascal Snitjer, Groninger van oorsprong en inport Tukker. Ik heb ruim 25 jaar ervaring als ontwerper en commercieel adviseur waarvan nu 11 jaar als zelfstandig creatief ondernemer in Twente. 
 
In de oude slachterij bij ons huis hebben we een inspirerende studio gemaakt die deel van ons thuis is, waar ik werk, bedenk, ontwerp, teken, maar waar we ook met ons gezin kunnen koken en ontspannen. Iedereen is welkom. 

Ontwerpers moeten namelijk kunnen luisteren, de vraag van de opdrachtgever kunnen vertalen en daarin het verschil kunnen maken voor mensen en organisaties. Design is een belangrijk verkoopargument geworden, we worden in ons koopgedrag inmiddels meer geleid door de vormgeving dan door de technische mogelijkheden. Vormgeving, gebruiksgemak en storytelling zijn van bijzaak tot hoofdzaak geworden. 
 
Bel mij gerust voor een afspraak. Ik ben een zeer ervaren ontwerper, gedreven, betrokken, creatief en ik zoek samen met u altijd naar de best mogelijke oplossing. 

Pascal Snitjer – interieurontwerper

 LinkedIn     
 pascal@interieurfactor.nl 

One should never be the oldest thing in one’s house

Patsy Stone