Over Pascal Snitjer.


Comfort en gebruik combineren met de schoonheid van zorgvuldige verhoudingen. Ontwerper Pascal Snitjer (1971) die aan de Hogeschool voor de Kunsten Constantijn Huygens in Kampen studeerde zoekt in zijn ideeën naar de balans tussen eenvoud, creativiteit en bruikbaarheid.

“ Ontwerpen doe je nooit voor jezelf, maar altijd voor de gebruiker en de toeschouwer. Daarin kan, mag en moet de ontwerper het verschil maken.”

Ook met Interieurfactor ontwerpt Pascal bijzondere interieurprojecten en werkt hij in een breed creatief scala aan alles dat op zijn pad komt, dat hem raakt, boeit en waarbij hij denkt een verschil te kunnen of moeten maken.

Pascal zijn passie voor mooi en goed vormgegeven meubels, wat toch een essentieel deel van het interieurontwerpvak is, heeft hij samengebracht in zijn webshop Bureaubaantjer waarin hij samen met zijn partner Egberdien designclassics en vintage meubels koopt, opknapt en verkoopt. In de interieurontwerpen van Pascal wordt er altijd gekeken naar de herbruikbaarheid van dat wat er al is.